Vraag offerte aan

Ik ben op zoek naar:Aantal pagina's van de website:
Diensten

Social media

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor uw bedrijf is het een makkelijke manier om fans te creëren en kenbaarheid te geven aan uw product of dienst. Wij kunnen voor u verschillende kanalen (Facebook, Twitter, Google plus, Youtube) aanmaken in de vormgeving van uw bedrijf. Het is zelfs mogelijk dat wij de content verzorgen en helpen bij bijvoorbeeld het bedenken van online acties.

Service & onderhoud

WeCreate IT biedt servicecontracten aan, voor klein onderhoud dat zo nu en dan nodig is voor uw website. De internetmarkt verandert technisch ontzettend snel. Met een service- en onderhoudscontract van WeCreate IT blijft uw website voldoen aan de laatste technische eisen. Daarnaast voorzien wij u regelmatig van advies, zodat u de mogelijkheden van internet optimaal kunt benutten.

Webdesign

Een goede website is het beste visitekaartje dat u kunt hebben voor uw bedrijf. WeCreate IT is gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van professionele, resultaatgerichte en betaalbare website. Wij kunnen een website voor u ontwikkelen met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast bieden wij een mooi design, dat perfect aansluit bij uw wensen en huisstijl.

Tekstredactie

Naast het bouwen en ontwerpen van uw website, kunnen wij ook de invulling hiervan verzorgen. Het is van belang dat er voldoende en duidelijke informatie te vinden is over uw producten en diensten. Daarnaast worden deze teksten SEO gericht geschreven. Op deze manier scoort u hoog in de zoekresultaten. Heeft u bestaande teksten voor uw website, dan kunnen wij hier naar kijken en deze aanscherpen, voor de beste resultaten op internet.

SEO

Één van de grootste redenen om een website te laten bouwen voor uw bedrijf, is dat u goed vindbaar bent voor uw huidige en potentiele klanten. Veel consumenten gebruiken zoekmachines om te zoeken naar producten of diensten. Wij zorgen ervoor dat uw website zoekmachine vriendelijk is. Middels Search Engine optimalisation (SEO) is het ook mogelijk dat uw site hoog scoort in de zoekresultaten. SEO is de manier om te zorgen voor meer bezoekers op uw website. Wij leveren voor iedere klant een maatwerk oplossing als het gaat over SEO.

IT Automatisering

omschrijving

Foto & video

Om uw bedrijfsprofiel zo goed mogelijk te presenteren via uw website zijn goed beeld- en filmmateriaal onmisbaar. WeCreate IT heeft een samenwerking met verschillende partnerbedrijven. Deze partnerbedrijven niet voor niets onze toeleveranciers, ze hebben namelijk op eenzelfde visie en werkwijze zaols wij dat zelf doen. Alleen op deze manier kunnen we samen een professioneel eindproduct neerzetten.

Webhosting

WeCreate IT biedt een totaalpakket als het gaat om een website. Webhosting is hier een onmisbaar onderdeel van. Een snelle toegangssnelheid naar uw website is niet alleen fijn voor uw bezoekers maar ook SEO technisch gezien. Een site met hoge toegangssnelheid krijgt namelijk een hogere positie binnen zoekresultaten. Dit is een belangrijk punt bij uw webhosting. Uiteraard zorgen we voor een dagelijkse back-up van uw gegevens en kunt u gebruik maken van meerdere e-mailadressen.