Vraag offerte aan

Ik ben op zoek naar:Aantal pagina's van de website:
Nieuws

Nieuw logo

WeCreate it heeft een nieuw logo. Vanaf 2014 zal onze nieuwe slogan "Online identity" overal worden gecommuniceerd.

Geplaatst op 10/12/2013

Europees succes Veba

WeCreate IT en Veba streven naar Europees succes

Veba MediTemp is al jaren toonaangevend in de koeltechniekbranche in Nederland, maar is zich nu ook aan het mengen in de Europese markt. WeCreate IT zal met deze ontwikkeling als partner van Veba MediTemp, een goed netwerk van websites gaan ontwikkelen. Zo kunnen ook de importeurs zich goed presenteren op internet. Dit beperkt zich niet tot het bouwen van websites, maar denk ook aan optimalisatie van de vindbaarheid middels SEO (Search Engine Optimalisation), en het meedenken aan online reclame campagnes. WeCreate IT en Veba streven ernaar om de komende jaren VebaBox op de buitenlandse markten net zo populair te maken als in Nederland. Het doel is natuurlijk Europees succes.

Veba MediTemp is ruim twintig jaar een toonaangevend bedrijf in de branche, en voert sinds tien jaar de ‘VebaBox’, een erg populair product. De VebaBox is een grote koelbox die een goedkoop en beter alternatief biedt voor traditionele koelwagens. Veba heeft in Nederland al enkele jaren een marktaandeel van 50% van de koelwagenmarkt. De verwachting is zelfs, dat er binnen drie tot vijf jaar geen enkele traditionele koelwagen meer wordt gebouwd in Nederland, maar dat deze wordt gecreëerd met een box.

Geplaatst op 01/02/2012

WeCreate it gaat verhuizen

WeCreate it gaat verhuizen. Vanaf 1 november 2013 zijn we te vinden in ons nieuwe kantoor aan de Pater van den Elsenlaan in Veghel. De verhuizing biedt gelijk een aantal mogelijkheden voor WeCreate it en haar klanten. Zo gaan we ons dienstenpakket uitbreiden, in samenwerking met ICTurion. Daarin hebben we een partner gevonden die ons kan ondersteunen in het aanbieden van diensten als systeembeheer, Cloud Computing en VoIP. Hierdoor wordt het voor ons mogelijk om niet alleen het bouwen en onderhouden van websites en optimalisatie van de vindbaarheid te bieden, maar leveren we een compleet ICT dienstpakket.

Geplaatst op 07/10/2013

Nieuwe tassen KV SCMH 1

Senioren 1 van KV SCMH heeft nieuwe sporttassen gesponsord gekregen. De tassen zijn gesponsord door een aantal jonge ondernemers: WeCreate IT (Joris van Asseldonk) en Consensus Tuinen (Martijn van de Broek). De dames zijn erg blij met hun nieuwe, ruime sporttassen.

Geplaatst op 25/10/2011

Vernieuwde website WeCreate it

WeCreate it heeft een nieuwe website. Na een vernieuwing van de website in 2011, is het wel weer tijd voor iets nieuws. Met deze nieuwe website brengen we een uitstralingen die we graag hebben voor WeCreate it. Klanten krijgen op deze manier een goed beeld van ons bedrijf.

Op de nieuwe site presenteren we ons werk, en is makkelijk en duidelijk te vinden welke diensten WeCreate it levert. In een later stadium is het zelfs mogelijk voor klanten om in te loggen voor bepaalde handleidingen, en het bekijken van administratieve zaken.

Geplaatst op 01/10/2013