Vraag offerte aan

Ik ben op zoek naar:Aantal pagina's van de website:
Onze werkwijze

1. Kennismaking

Denkt u erover om een website te maken voor uw bedrijf en wilt u daar meer over weten? Maak dan een afspraak bij WeCreate IT om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag kennis met u, bekijken uw wensen en mogelijkheden en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. De koffie staat klaar!

4. Technische realisatie

Nadat het design helemaal naar wens is gaan we over op de technische realisatie. Dit houdt in dat we de website gaan programmeren en gelijk een koppeling maken aan het Content Management System (CMS). Het ontwikkelen van de site doen we op een testlocatie, waar u als klant ook toegang tot heeft.

2. Onderzoek

Om uw website geheel passend voor uw bedrijf te maken kijken we goed naar de doelgroep die u wilt bereiken en de verdienmodellen die u hanteert. Het is van belang om onderzoek te doen naar deze aspecten, om de website zo functioneel mogelijk te maken.

5. Afronding

Wanneer de site helemaal is geprogrammeerd kan deze worden afgerond. Dit betekent dat de website wordt gevuld met content. Denk hierbij aan teksten, foto’s en eventueel een bedrijfsfilm. Naast het vullen van de site, leggen we u gelijk het CMS uit, zodat u hier ook zelf mee aan de slag kunt. WeCreate IT gaat voor een eindresultaat waar beide partijen tevreden mee zijn.

3. Ontwerp

Wij maken een design dat aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Wij gaan pas verder met de technische realisatie van de site, wanneer het ontwerp voor 100% is goedgekeurd door de klant. Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit.

6. Service

Een compleet opgeleverde website betekent niet meteen het eind van onze diensten. Naast het realiseren van uw website geeft WeCreate IT ook SEO advies. Zo scoort uw bedrijf goed in de zoekresultaten van zoekmachines. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van de website en monitoren we de bezoekersstatistieken. Wij bieden u een complete service!